МОН

Поредна награда за Образователна група „Светлина“

Teen Power получи награда за 1-во място в категория „Събитие на годината“ в годишните награди на b2b Media Awards 2021.

На 5 юни 2021 г. в София се проведе първото издание на семинара, в което ги срещнахме на живо с успели личности, на които те симпатизират, за да чуят техните истории и да поговорят с тях по теми, които ги интересуват като професионално развитие, емоционална ифинансова интелигентност, социални умения и зависимости.

Teen Power е първият безплатен семинар за тийнейджъри. В основата на неговата концепция стои идеята да създадем „училище на живота“, в което да срещаме младите хора с вдъхновяващи примери и истории на успеха от реалния живот.

Създадохме Teen Power водени от опита и разбирането, че в тийнейджърството всеки млад човек се нуждае от авторитет извън семейството, който да успокои страховете на младостта, но и да го подкрепи и мотивира за развитие чрез своя личен пример и опит. Събитието бе посетено на живо от 200 младежи на възраст 13 – 19 г., предвиден бе и лайв стрийминг. В проведена анкета след него младежите декларират ясно необходимостта и ползите за тях от такива инициативи.

👉 Официалната церемония по награждаването на призьорите в седмото издание на конкурса се проведе на 14 юли 2021 г.

Тази година проведе конкурсът на b2b Media Awards 2021 отличи най-добрите предприемачи, най-иновативните компании, както и социално отговорни кампании във времето на кризата с COVID-19, използващи иновативно мислене за постигане на резултати.

Журито даде своята оценка по критерии като устойчиво и иновативно поведение в необичайна ситуация, оригиналност на идеите и подходите за преодоляване на затрудненията, ефективност от реализацията, новаторство по отношение на позиционирането на продуктите и на услугите, а също и иновативност в начина, по който са били комуникирани.

С награда в ръка вече сме готови за новото издание на Teen Power 2.0!

Да ни е честита! 🥳