МОН

Проект „We are family“, в подкрепа на кампания на Световната здравна организация

В настоящата ситуация повече от всякога имаме нужда да се обединим в името на позитивна идея. Образователна група „Светлина“ участва в световната кампания, стартирана от The World We Want и Kim Sledge, като част от групата Sister Sledge, с подкрепата на Световната здравна организация, в полза на Фондацията към СЗО.

Целта е да се създаде специално издание на вечния хит на Sister Sledge – „We are family“. Той се реализра с призив за вдъхновение и глобална солидарност на хората по света.

🌞 Нашите деца от предучилищна и училищна възраст участваха и създадоха с много настроение и усмивки прекрасни моменти, които заснехме специално. Децата вложиха много „сърце и душа“. Разказахме и защо танцуваме, именно на тази песен.

Цялостната организация беше изключителна, за да създадем този клип с много настроение и вдъхновение! Специални благодарности на мис Ани, мис Вики, мистър Никола, мис Петя, мис Еми, мис Дани – всички тези специалисти вложиха много усилия, за да участваме в една кауза на обединението, която ние вече живеем в Образователна група „Светлина“.

ℹ Малко повече информация за световната инициатива

Преди повторното издаване на песента през декември 2020 г. здравни работници, знаменитости и обществеността са поканени да участват в създаването на музикалния видеоклип, който да придружава песента и да покажат, че са част от глобално „семейство“.

Вдъхновението за издаването на специално издание на класическата песен идва през март 2020 г., когато общностите по целия свят бяха разклатени от въздействието на COVID-19. Това видео ще почете невероятната работа на работните сили от фронтовата линия, които рискуват живота си, за да спасят нашия, както и да подкрепят всички онези хора по света, които са били засегнати от пандемията.

🤝 Заедно можем повече!

 

Можете да изгледате нашия клип тук 👉 https://www.youtube.com/watch?v=CmwPjozbGcQ