Kлубове по интереси

Детски лагери

Приключения, усмивки и изненади, съчетани с придобиване на устойчиви знания в различни области, възпитаване на патриотизъм и гордост от героичното ни минало и изключителните природни дадености на нашата Родина. Програмите са подходящи за малчугани и тинейджъри от 3 до 15 годишна възраст. Прилагат се непрекъснато обучение на английски език и сугестопедични методи извън ограниченията на занималнята в детската градина и класната стая в училището.

Образователна група Светлина
Образователна група Светлина

Сърф лагер

Образователна група Светлина

Скаут лагер

Образователна група Светлина

Научен лагер

Образователна група Светлина

Исторически лагер

Образователна група Светлина

Планински лагер

Образователна група Светлина
Лятно училище

Лятното училище на „Светлина“ е своеобразно продължение на политиките на образователната институция, извън пределите на учебната година. Изградено съвременно чрез интегриране от сензитивни програми, по време на които децата се забавляват, изучават живота, трупайки опит и много нова информация, чрез развитие на творческите си умения, способности да общуват и да изразяват себе си. Лятното училище е авторска програма, разработвана всяка година в различен аспект, за да има винаги нещо ново за ежедневието на децата и учениците ни.

Училище за родители

Най-важното нещо на света са нашите деца! Но често в незнанието си как да се справим с дадена ситуация, ние родителите, допускаме грешки, за които след това съжаляваме. Можем ли да бъдем още по-полезни на децата си и да взимаме правилните решения.

Често имаме толкова много знания и информация по въпросите на родителството, но не ни достига воля и практицизъм в ежедневието. Тогава имаме нужда от разговор, от споделяне или съвет, от подкрепа или индивидуален подход. Нека не забравяме, че всяко дете е уникално и често много полезни съвети, и практики за дадено семейство, са доста нежелани или безрезултатни при друго.

 

Образователна група Светлина
Образователна група Светлина

Училище за родители „Светлина“ включва тренинги, лекции ,обучителни игри, познавателни тестове и практически занимания на различна тематика, често инициирани от самите родители. То ще ви даде възможност да научите как на практика да възпитавате и да се справяте с проблемните ситуации в ежедневието на вашето дете или пък просто как да организирате напрегнатата си седмица, за да осигурите баланс и хармония между възрастни и деца.

Заявете час за среща
или просто ни позвънете да поговорим!

+359 895 560 647 Комуникационен мениджър за ЧДГ
+359 897 820 996 Комуникационен мениджър за ЧОУ

Навигация

Галерия

Работно време

Понеделник – Петък:
08:00 – 18:00

partners

© 2021 – Образователна група „Светлина“