Веселина Радкова
Приветствие от основателя

Образователна група „Светлина“ въвежда холистичното образование, в чийто център е детето, през 1999 година. Създадох тази група, именно с вярата, че индивидуалният подход и осъзнатото развиване на 13-те вида интелигентност у децата от най-ранна възраст, е ключът към създаване на самостойностни, успешни и преди всичко, щастливи личности. Годините опит ни доказаха, че тази концепция дава резултат. Родителите, които са и наши партньори по пътя на детското развитие, намират в наше лице подкрепа и разбиране. Добрият обмен в отношенията – деца, учители, родители, изгражда една стабилна основа за бъдещето на 21 век.

 

 

Собственик – Магдалена Димитрова

Образованието трябва да е мисия за всеки, който работи в него. Към това се стремим всички в „Светлина“ – да създаваме ценности в образованието. Знанието трябва да е преди всичко любопитството, което кара човек да търси и открива в себе си и в света около него. А в днешно време да правиш образование на първо място с ценности, е трудно в свят, който иска непрестанно оценки. Но въпреки това ние го постигаме! С много любов, заедност, хармония и уникалност.

Мениджмънт

Изпълнителен директор на Образователна група "Светлина"
Анна Гумас
Изпълнителен директор на ЧДГ "Светлина"
Маргарет Георгиева
Директор ЧОУ
Емилия Енева
Финансов мениджър
Галина Димитрова
Зам.-директор ЧДГ
Кристина Огнянова
Зам.-директор ЧОУ
Ивана Шикилева
Комуникационен мениджър ЧОУ
Ивона Тодорова
Комуникационен мениджър ЧДГ
Росица Първанова
Мениджър вътрешна комуникация и процеси
Боряна Пеева
Маркетинг мениджър
Мартина Гелева
Офис Мениджър
Доменика Василова
Mениджър извънкласни дейности
Яна Митровска

Екип

Горди сме да ви представим нашия екип от над 120 специалисти в сферата на образованието. Той е сърцето и двигателят на успеха в „Светлина“. Нашата цел винаги е била да създадем силно мотивирани и бързо адаптиращи се в новите условия професионалисти, за да надхвърлим очакванията на нашите родители. Стараем се да изградим екип от личности с различни умения и компетенции. Грижим се да придобиват нови и разнообрази знания чрез обученията, които организираме за тях.
екип Основно училище
екип Детска градина
екип Овча купел
екип Витоша
екип Бояна
екип Лозенец
екип Люлин

Заявете час за среща
или просто ни позвънете да поговорим!

+359 895 560 647 Комуникационен мениджър за ЧДГ
+359 897 820 996 Комуникационен мениджър за ЧОУ

Навигация

Галерия

Работно време

Понеделник – Петък:
08:00 – 18:00

partners

© 2021 – Образователна група „Светлина“