Kaндидатствай

  Етапи на кандидатстване за прием за частно иновативно училище

  Стъпка 1

  Прием в Частно основно иновативно училище „Светлина“ се осъществява целогодишно при свободни места. Можете да заявите интерес по един от следните начини:
  ➢ попълване онлайн форма за кандидатстване;
  ➢ обаждане на 0897 820 996;
  ➢ подаване на писмена заявка на имейл: communication.manager@svetlina.net

  Стъпка 2

  При заявен интерес за прием, първоначално провеждаме среща с родителите, за да се докоснат лично до атмосферата на образователната институция и условията в базата, както и да ги запознаем с политиките и ценностите на „Светлина“, които ще бъдат следвани в полза на бъдещето щастие и успех на детето. Срещите могат да се проведат и онлайн чрез 3D разходка.

  Стъпка 3

  При заявка за записване на ученика в ЧОУ „Светлина“:
  ➢ За прием в 1 клас следва пробен ден, който включва тест за училищна готовност;
  ➢ За прием във 2 - 7 клас следва провеждане на изпити по български език и литература, математика и английски език на кандидат учениците.

  Стъпка 4

  Следващата стъпка включва сключване на договор за обучение, попълване и осигуряване от страна на родителите на набор от документи за регистрация, включващи акт за раждане, здравно-профилактична карта, и попълване на декларации, подкрепящи политиките на „Светлина“.

  Стъпка 5

  Запазването на място в “Светлина” става чрез сключване на договор за обучение и внасяне на гаранционна такса, която се възстановява под формата на последна такса по договора.

   Непосредствено преди приема родителите получават авторска програма за родителя. В нея са събрани мнения и препоръки от много специалисти – психолози, педагози, социолози, както и родители за по-лесно и безпроблемно приобщаването в училище.

  *При липса на свободни места оформяме списък на чакащите. 

  Заявете час за среща
  или просто ни позвънете да поговорим!

  +359 895 560 647 Комуникационен мениджър за ЧДГ
  +359 897 820 996 Комуникационен мениджър за ЧОУ

  Навигация

  Галерия

  Работно време

  Понеделник – Петък:
  08:00 – 18:00

  partners

  © 2021 – Образователна група „Светлина“