Kандидатствай

  Eтапи на кандидатстване за прием за детска ясла и градина

  Стъпка 1

  Прием в детски ясли и градини се провежда целогодишно при наличие на свободни места. Кандидастването се осъществява по един от тези начини:
  ➢ попълва се онлайн форма за кандидатстване;
  ➢ получаваме обаждане на 0895 560 647;
  ➢ подава се писмена заявка на имейл: kinder.communication.manager@svetlina.net

  Стъпка 2

  При свободни места в съответната група се свързваме с родителите за среща в избраната от тях локация. Целта е родителите да се докоснат лично до атмосферата на образователната институция, както и да обменим мисли, визия и ценности, които да бъдат следвани в полза на бъдещето щастие и успех на детето. Срещите могат да се проведат и онлайн чрез 3D разходка.

  Стъпка 3

  Следващaтa стъпкa e сключване на договор за педагогически услуги и осигуряване на определен набор от документи от родителите, включващи медицински изследвания, акт за раждане, и попълване на декларации, подкрепящи политиките на „Светлина“.

  Стъпка 4

  Запазването на място става чрез сключване на договора за педагогически услуги и внасяне на сума, равна на една месечна такса.

  Непосредствено преди приема родителите получават авторска приказка на „Светлина“, с която помагаме предварително на децата при тяхната социализация, както и програма за родителите. В нея са събрани мнения и препоръки от много специалисти – психолози, педагози, социолози, както и родители за по-лесно и безпроблемно приобщаването в детския колектив. 

  *При липса на свободни места се оформя списък на чакащите.

  Заявете час за среща
  или просто ни позвънете да поговорим!

  +359 895 560 647 Комуникационен мениджър за ЧДГ
  +359 897 820 996 Комуникационен мениджър за ЧОУ

  Навигация

  Галерия

  Работно време

  Понеделник – Петък:
  08:00 – 18:00

  partners

  © 2021 – Образователна група „Светлина“